تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی، به همراه پلان ها و تصاویر
تحلیل نمونه موردی خانه سالمندان
تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی
کد:487
خانه سالمندان امرالد
مجتمع اقامتی سالمندان امرالد بخشی از طرح توسعه شهر می باشد که در آن کاربری های دیگری نظیر تجاری، فرهنگی، خانه های ویلایی و مجتمع های مسکونی نیز طراحی شده است. این مجموعه که در سال ۲۰۰۰ طراحی شد، پیوندی میان فضاهای شهری با دریاچه و رودخانه های هلند داشت، چیزی که در بیشتر شهرهای هلند دیده می شود. در میان کاربری های طراحی شده، دو بنا کاملا مشخص می باشند، یکی مجتمع مسکونی دایره مانندی است که مستقیما با آب در ارتباط می باشد و دیگری مکعبی عظیم و ذوزنقه شکل است که در آن ۱۱۱ آپارتمان جهت اقامت سالمندان در شش طبقه پیرامون فضای باز مرکزی قرار گرفته اند. این مکعب از ترکیب چهار بلوک خطی تشکیل شده که زوایای میان اضلاع آنها غیر ۹۰ درجه می باشند.
خانه سالمندان سالمندان یاکولت
مجتمع اقامتی کارمندان شرکت یاکولت (Yakult) توسط توشیو آکیموتو (Toshio Akimoto) برای سالمندان طراحی شده است. بنایی که در سال 1998 و در پایتخت ژاپن یعنی توکیو قرار گرفته و در طراحی آن سعی شده از اصول معماری سنتی و مدرن ژاپن پیروی گردد.ساختار کلی حجم به گونه ای است که می توان توده را از لحاظ عملکردی و همچنین نوع مصالح به دو قسمت تقسیم نمود. قسمت اول( طبقه اول) سازه ای بتنی دارد که مانند پایه ای استوار برای بخش های دیگر ساختمان است و قسمت دوم طبقات اول و دوم حجم می باشد که ساختاری کاملا متفاوت دارد.
خانه سالمندان سالمندان آلتن وهنهایم
با توجه به شرایط خاص اقلیمی کشور اتریش (زمستان های طولانی و روزهای کوتاه) حداکثر استفاده از تابش خورشید یکی از مهم ترین دغدغه های معماران بوده و این امر در خصوص کاربری هایی نظیر خانه، مجتمع های مسکونی و مجتمع های اقامتی دارای اهمیت بیشتری می باشد. به همین دلیل در طراحی خانه های سالمندان نیز طراحی نظام توده و فضا و جهت گیری احجام تحت تاثیر این مقوله می باشد.مجتمع اقامتی آلتن وُهنهایم، یکی از نمونه های موفق خانه سالمندان در شهر سالزبورگ اتریش می باشد که در آن تعداد 70 سالمند تحت مراقبت می باشند. این بنا توسط مارکوس پرنتلر (Markus Pernthaler) در سال 1992 میلادی طراحی شد که از دو بنا تشکیل شده است. بنای اصلی که به شکل قطاعی از یک دایره می باشد، در برگیرنده واحدهاست که در جداره آفتاب گیر بنا و در بیرون قوس قرار گرفته و به فضای سبز مجموعه دید دارند.
خانه سالمندان سان سیتی
به جرات می توان گفت که یکی از رموز موفقیت مجتمع اقامتی سان سیتی، در گفت و گوی هوشمندانه و سلیس عناصر معماری و مخاطبین سالمند نهفته است، که صمیمیتی انکارناپذیر و منحصر به فرد را برای این مجموعه به ارمغان آورده است. ایده اصلی در طراحی این مجموعه پیروی از اصول طراحی محلات مسکونی است و ساختار حجمی پروژه را بازوهای کم ارتفاع و آرامی تشکیل داده اند که به سادگی توسط یک کریدور خطی که ارتفاعی بیشتر از سایر بناها دارد به هم متصل شده اند. چرخش بازیگوشانه یکی از بازوها (که نبودش پروژه را در معرض خطر یکنواختی قرار می دهد) به سادگی مفهوم انبساط را جهت خوانایی فضای ورودی به مخاطبین القا می کند. به نظر می رسد گسترش افقی توده کم ارتفاع و نسبتا متخلل مجتمع در ایجاد ارتباط میان بنا و بافت کم ارتفاع پیرامون آن نیز موفق بوده است. هندسه حاکم در حیاط های مرکزی، چیدمان فضای سبز و قرارگیری عناصر سایت نیز همان طور که انتظار می رود از خطوط راست و منظمی تشکیل شده که موجب سهولت دسترسی و استفاده سالمندان، به خصوص بیماران تحت مراقبت های خاص از این فضا ها گردیده است.
پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.
——————————————————————————————————————-
نام محصول: تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی، به همراه پلان ها و تصاویر
فرمت فایل:powerpoint
تعداد صفحات: 90صفحه
حجم فایل: 10مگابایت
قابل پرداخت با کلیه کارت های بانکی
تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی، به همراه پلان ها و تصاویر، تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی، به همراه پلان ها و تصاویر، تحلیل و بررسی خانه سالمندان خارجی، به همراه پلان ها و تصاویر