تحلیل و بررسی کتابخانه مرکزی اصفهان، به همراه پلان ها و تصاویر
نمونه موردی کتابخانه
تحلیل و بررسی کتابخانه مرکزی اصفهان
کد:493
در سالهای آغازین هزاره سوم میلادی، جهان در آستانه یك تحول و خیزش عظیم و فراگیر علمی، فرهنگی و ارتباطی قرار گرفته است. از خصیصههای ذاتی و ویژگیهای برجسته این دوران، تعامل و تبادل پیوسته و سریع فرهنگی و علمی ملل جهان با یكدیگر از طریق فناوریهای نوین و پیشرفته است. در این عصر، توسعه یافتگی ملتها را با معیارهای مشخصی مورد سنجش و ارزیابی قرار میدهند. که عبارتند از ظرفیتها و قابلیتهای علمی، فرهنگی و تحقیقاتی.
كتابخانه مركزی و مركز اطلاع رسانی شهرداری اصفهان، با زیربنایی بالغ بر۰۰۰/۱۲متر مربع در خیابان باغ گلدسته روبروی باغ و کاخ هشت بهشت واقع شده است. مركز با طی فراز و نشیبهای فراوان در ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۸۱ افتتاح گردید و عملاً شروع به كار كرد. این ساختمان در پنج طبقه بعنوان اولین مركز چند رسانهای شهر تاریخی اصفهان احداث گردیده است. اصول معماری آن متناسب با شرایط اقلیمی این شهر بوده و از شفافیت فضای خارجی در داخل و تركیب معماری اصیل اصفهان و معماری روز جهان برخوردار است. نمای خارجی آن مكعب شكل با پوستهای آجری می باشدكه در نوع خود بینظیر است. این کتابخانه در مقایسه با همه کتابخانههای عمومی وزارت ارشاد و سازمان فرهنگی هنری شهرداری سراسر ایران و به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی در حال فعالیت است.
ساختمان کتابخانه مرکزی اصفهان در نزدیکی مجموعه تاریخی میدان نقش جهان (خیابان باغ گلدسته) و در مقابل باغ هشت بهشت بنا شده است. در این محدوده عناصر شاخص معماری عصر صفوی دیده میشود که شامل کاخ و باغ هشت بهشت، کاخ چهلستون، باغهای صفوی و … میباشند. احداث این ساختمان پنج طبقه در سال ۱۳۷۷شروع و در نهایت در بهمن ماه سال ۱۳۸۱ به بهرهبرداری رسید.
پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.
——————————————————————————————————————-
نام محصول: تحلیل و بررسی کتابخانه مرکزی اصفهان، به همراه پلان ها و تصاویر
فرمت فایل:powerpoint
تعداد صفحات: 47 صفحه
حجم فایل: 5 مگابایت
قابل پرداخت با کلیه کارت های بانکی